About us

B3 skapar morgondagens möjligheter inom digitalisering
B3 Consulting Group ett av Sveriges snabbaste växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management. Hos B3 möter du konsulter med både erfarenhet och förmåga att leda större förändringsprojekt. Idag är vi över 650 medarbetare och finns på nio orter i Sverige samt i Warszawa, Polen.

B3 har lång erfarenhet av Cloudlösningar och hjälper våra kunder längs hela vägen med att planera, flytta och optimera. Målet är en förbättrad eller ny affär, säker styrning och rätt teknik. Många av våra kunder vill utveckla medarbetarnas kompetens och samtidigt få hjälp med drift och förvaltning av sina plattformar. Därför har vi expertkonsulter inom allt ifrån Azure och Office 365 till open source, nätverk, IT-säkerhet och systemutveckling.

B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation. B3 är även guldpartner till Microsoft.

Highlighted product

Products

News

Job offers

Contact us

Scroll to Top