About us

Vilka fördelar kan molnet och digitaliseringen erbjuda ditt företag? Hur bygger du en modern digital organisation som uppfyller dina behov och mål?

Innofactor arbetar som en helhetsleverantör med Microsofts molnlösningar. 2018 blev vi utsedda till Årets Dynamics Partner, motivering löd: ”Förutom att de har växt sin kapacitet inom inte bara Dynamics utan även modern workplace, Azure och Power BI, så har de dessutom tagit den första affären för Talent till Sverige.”

Innofactor är en fullständig leverantör av alla Microsofts molnlösningar både inom Microsoft 365, Azure och Dynamics 365. Vi kan därför erbjuda våra kunder en samlad leverans för hela den digitala transformationen, vilket ger bättre kontroll och helhetsbild över investeringen och gör det enklare att verkligen skapa affärsvärde. Idag handlar det inte längre om att köpa in olika system, utan om att få ihop alla processer på ett företag och samspela över de organisatoriska gränserna.

För att tydligt visa hur den digitala transformationen kan skapa affärsvärde för våra kunder, har vi skapat ett upplevelserum där företag får prova på hur digital transformation fungerar i praktiken.

Ett annat av våra stora fokus är stötta företag i den digitala transformationen för just HR. Vi erbjuder bland annat webbinarier för att berätta om de möjligheter som finns att ta hand om företagets viktigaste resurs – människan.

Är du nyfiken på att veta mer eller boka in dig i vårt kostnadsfria upplevelserum, läs mer här.

Highlighted product

Products

News

Job offers

Contact us

Scroll to Top